CGM LIFE eSERVICES - pro lékaře

MUDr. Moderní Lékař

Autor: MUDr. Moderní Lékař

WEBOVÁ ORDINACE LÉKAŘE je Vám k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Ve vzájemné spolupráci s více než 4300 lékaři po celé České republice pro Vás…

Více o autorovi

 

Jak by bylo snadné, kdyby se myšlenka stala skutečností, kdyby představa byla obratem realitou, kdyby Váš pracovní nástroj pracoval de facto za vás? V oboru medicíny asi nikdy nebude možné úplně nahradit lidský faktor (což je samozřejmě dobře), ale protože doba jde velmi rychle dopředu a protože jsou na nás čím dál tím častěji vyvíjeny tlaky, jak být efektivnější, rozhodli jsme se Vaše myšlenky převést do skutečnosti v neuvěřitelně krátkém čase.

PC Doktor resp. CGM LIFE eSERVICES je novinkou, která Vám usnadní práci s pacienty. Používáte stávající lékařský software PC doktor? Pak čtěte pozorně.

CGM LIFE eSERVICES vyvinuli unikátní online objednávací modul pro program PC doktor. Tento modul je implementován ve stávajícím systému a umožňuje:

  • ONLINE OBJEDNÁNÍ PACIENTŮ

  • ONLINE RECEPTY

  • ONLINE VÝSLEDKY VYŠETŘENÍ

  • ONLINE KONZULTACE S PACIENTEM¨

To vše samozřejmě při uchování nejvyšších bezpečnostních standardů – patentovaný zabezpečený kanál.

Jak program CGM LIFE eSERVICES – resp. PC Doktor funguje?

Pacient se sám objedná. Vy jen potvrdíte návštěvu ve svém ambulantním informačním systému, pacientovi pak přijde automaticky e-mail o schválení.

Výhody:

  • V ordinaci nezvoní telefon.

  • Pacient si vhodný termín vybere sám

Vaše myšlenky jsou přesunuty do kliknutí myši. Pro pacienty se stává Vaše ordinace mnohem více dostupná. Lékaři ubývá množství práce a přechází do efektivní podoby, která je dobře zpracovatelná, ve které lze dobře vyhledávat a dále organizovat.

Moderní doba vyžaduje moderní řešení - CGM LIFE eSERVICES – online objednávací systém 21. století u Vás v ordinaci, v počítači, tabletu nebo mobilním telefonu pacienta i lékaře. Neztrácejte čas vyřizováním požadavků, nechte to na náš objednávací systém.