CGM LIFE eSERVICES - pro pacienty

MUDr. Moderní Lékař

Autor: MUDr. Moderní Lékař

WEBOVÁ ORDINACE LÉKAŘE je Vám k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Ve vzájemné spolupráci s více než 4300 lékaři po celé České republice pro Vás…

Více o autorovi

 

Potřebujete navštívit lékaře, ale hektická doba Vám klade jednu překážku za druhou, takže nejste schopni se pořádně domluvit na termínu? Nebere Vám nikdo v ordinaci telefon? Až pak si uvědomíte, že je osm večer?

Nemusíme si nalhávat, že často podceňujeme důležité situace, a tou rozhodně je návštěva lékaře. Komunikace v dnešní době velikou část svého těžiště přesunula již do oblasti moderní informačních technologií, kde prim hraje internet. CGM LIFE eSERVICES přináší pacientům jedinečnou možnost komunikace s lékaře prostřednictvím internetu.

Komunikace probíhá patentovaným zabezpečeným kanálem – Vaše osobní údaje jsou přenášeny naprosto bezpečně. Prostřednictvím Vašeho internetového prohlížeče zařízení, které využíváte pro přístup k internetu, se přihlásíte do profilu pacienta, kde si vyberete lékaře, kterého chcete požádat o návštěvu či kontakt, vyplníte potřebné informace a zašlete lékaři přímo do jeho ordinačního softwaru CGM LIFE eSERVICES. Lékař ráno, jakmile přijde do práce uvidí, že jej žádáte o kontakt, Vámi zadané informace potvrdí nebo doplní. Vy jste pak automaticky informování o vyjádření lékaře.

Výhody:

  • Vyhnete se zbytečnému telefonování

  • dlouhému vysedávání v čekárnách

Systém CGM LIFE eSERVICES také umožňuje zažádat online o vystavení receptu. Pro recept se pak pouze zastavíte. Výhodou je, že personál ordinace může tyto dokumenty připravit v době, kdy je méně vytížený, Vám pak recept jen předá.

Online výsledky vyšetření

Lékař Vám předá výsledky Vašich vyšetření elektronicky, zabezpečenou cestou.

Výhody:

  • Získáte výsledky vyšetření bez zbytečného čekání nebo telefonování.

  • Data vidíte pouze Vy a Váš lékař

Online konzultace s Vaším lékařem

Komunikujte se svým lékařem o Vašich zdravotních potížích online. Komunikace je rychlá a bezpečná.

Líbí se Vám tyto možnosti? Oslovte svého lékaře, zdali by nechtěl využívat tento systém. Jsme v moderní době a moderní prostředky nám mohou ve velké míře usnadnit život. CGM LIFE eSERVICES je program, který vytvoří most mezi pacientem a lékařem, který překoná všechny bariéry.