Multifokální skla HOYA

Zdeněk Skala

Autor: Zdeněk Skala

Vážení zákazníci vítejte v oční optice Petra Skaly v Praze. Kvalifikovaní a zkušení optici Vám u nás nejen poradí s výběrem vhodných dioptrických…

Více o autorovi

Optika Skala "HOYA partner" Oční optika Skala se stala oficiálním partnerem japonské firmy Hoya. Ta letos obdržela 1.cenu na světové výstavě optiky SILMO v Paříži za multifokální skla , které se vyznačují tvrdou antireflexní vrstvou, snadným návykem na nošení a široko zorným polem. Věděli jste?... že v oční optice je Hoya jedinou společností na světě, která vyrábí progresivní čočky metodou FreeForm na obou stranách a tím dosahuje ideálního zobrazení pro koncového uživatele. Tyto progresivní čočky se jmenují Hoyalux iD a byly oceněny zlatou medailí na mezinárodních veletrzích v Paříži (Silmo 2004) a v Brně (OPTA 2006).

Důkazem výjimečného postavení Hoya na poli inovací je povrchová úpravu plastových čoček Super Hi Vision, která je v současnosti nejodolnější povrchovou úpravou na trhu, až 3x tvrdší než konkurenční výrobky, či jednoohnisková brýlová čočka Nulux Aktive, která napomáhá regeneraci unavených očí a je taktéž vhodná pro začínající presbyopy.