Patentované pomůcky MadiLady a Violet

MUDr. Soňa Hlavová

Autor: MUDr. Soňa Hlavová

Provoz urologické ambulance v ordinacích: Žamberk, Týniště nad Orlicí, Svinecký Dvůr   MUDr. Soňa Hlavová poskytuje odbornou diagnostickou, léčebnou…

Více o autorovi

Společnost MEDIPUNKT začala působit na českém trhu začátkem roku 2011 a lze ji představit, jako malou, ale rozvíjející se firmu zabývající převážně zdravotnickými pomůckami pro zpevnění svalů pánevního dna žen.

Svým klientkám můžeme nabídnout patentované pomůcky MadiLady a Violet, se kterými při pravidelném cvičení dosáhnete ve většině případů odstranění projevů inkontinence prvního stupně a snížení potíží u stupně druhého. Výrobek je pod průmyslovou právní ochranou českým užitným vzorem (tzv. malý patent). Jedná se o český výrobek certifikovaný Institutem pro testování a certifikaci a.s. ve Zlíně. Výrobce i výrobek splnili na Ministerstvu zdravotnictví oznamovací povinnost pro zdravotnické pomůcky.

Pomůcky MediLady a Violet jsou vhodné jak pro ženy již trpící inkontinencí, ženy po porodu, tak i ženy, které mají zájem preventivně předcházet tomuto intimnímu problému.

Postačí cvičit 3 × týdně 3 minuty a efekt je brzy patrný, nejen ve snížení epizod úniku moči, zmírnění bolestí v zádech, ale vede i ke zlepšení sexuálních prožitků a zvýšení sebevědomí ženy.

Díky našim stránkám zjistíte všechny potřebné informace. Věříme, že budete s pomůckami MediLady Violet maximálně spokojeni. Naším prvořadým cílem je dělat vše, co je v našich silách, a pomoci Vám tak prožít život naplno a bez omezení.

 

 

 

logo eshop pomucky proti inkontinenci sklada se z ruzoveho kruhu a napisu medipunkt